søndag 14. juni 2009

Tingen - Kevin Brooks


TINGEN


Tittel - Tingen
Forfatter - Kevin brooks
Utgitt - 2008
Sidetall - 319
Forlag - Gyldendal

Tingen er en spenningsbok skrevet av Kevin Brooks. Kevin Brooks er en forfatter fra England, Tingen er hans første bok som er oversatt til norsk. Boken er spennende og litt småskummel, boken egner seg best for ungdom og voksne. I bokbutikken sto det fra 14 år og oppover men det er litt fra person til person hvor flink og interresert de er i lesing.

Boken starter med at den 16 årige gutten Robert som skulle på en rutineundersøkelse, der finner legene noe misstenkelig, noe som er feil og som ikke burde være i mennesker i det hele tatt. I neste øyeblikk ligger han på et operasjonsbord, og våkner fra en narkose, en narkose som skulle vart lengre enn det den gjorde. Han greier ikke røre seg, men hører masse mennesker rundt seg. De har funnet en ting i han, noe som ikke hører til i mennesker i det hele tatt, noe som ikke skulle vert inne i robert, legene vil skjære han opp og se hva som er inn i han. Etterhvert når han kommer til seg selv og greier å røre seg, står en vepnet mann over han. I det øyeblikket bestemmer Robert at han må rømme fra sykehuset, selv om han e nyoperert og blør gjennom genseren er det ikke noe han bryr seg mer om enn å komme seg vekk fra sykehuset.Han møter Edde og de slår seg sammen om å prøve å rømme fra mennene fra sykehuset, og de prøver også å finne ut hva det er som er inne i Robert.

Det er en sykt spennende bok jeg annbefaler alle å lese, blandingen mellom et mysterium og spenning er for god til at du klarer i legge boken fra deg. For alle som liker en bok som er spennende fra første side er tingen den rette boken.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar